Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

"Доктор Хаус" отново на екран ...

hotnews.bg

Тази вечер по телевизия "Фокс" в САЩ започва излъчването на шестия сезон на сериала "Доктор Хаус", съобщи РИА "Новости", цитирана от БТА.
Авторите на сериала обещават през новия сезон да бъдат показани 24 епизода. Петият сезон на култовата поредица завършва с това, че д-р Хаус е принуден да постъпи на лечение в психиатрична клиника. Той има халюцинации заради продължителна наркозависимост.
Сериалът, създаден по проекта на Дейвид Шор, се ползва с огромна популярност в света и печели редица награди, сред които "Еми" и "Пийбоди". А английският актьор Хю Лори, пресъздал образа на главния герой, получава за ролята "Златен глобус" през 2006 и 2007 г. Предишните пет сезона на "Доктор Хаус" събират пред екрана аудитория от 12 до 18 милиона зрители.
От своя страна в. "Дейли мейл" информира, че Хю Лори е получил болки в коленете, тъй като от години заради образа на д-р Хаус е принуден да накуцва. Сега обаче съществува възможност той да получи трайна травма и в истинския живот. По тази причина не е изключено Лори да се откаже от участие в култовата поредица.

Няма коментари:

Публикуване на коментар