Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Гордата Аси прибра тлъст хонорар на стойност 1 600 000 долара


Красивата туркиня- Туба Бююкюстюн, която изпълнява главната роля в култовия телевизионен сериал "Гордата Аси", е получила рекорден хонорар на стойност 1 600 000 долара, за да бъде лице на германската бижутерийна фирма "Монблан".

Актрисата е получила предложението да стане лице на "Монблан" по време на своя среща с представител от фирмата, докато била в Дубай.

"Не сме виждали лице като Вашето, толкова красиво и без никаква пластична хирургия", възкликнала радостно Дорис Раян, която е предсавлявала фирмата по време на преговорите за лицето на Туба с британска парфюмерийна компания.

Заради красотата си Туба е много ухажвана и от турските фирми. Успехът, който й е донесла ролята на гордата Аси й е донесъл множество ангажименти в различни рекламни кампании и дори в края на миналата година е била избрана за "рекламна красавица на годината".

27- годишната актриса е започнала да играе в телевизионни филми и сериали, но славата й идва с главните й роли в "Под липите" и в „Гордата Аси".

В жълтата преса в Турция са се появили слухове за това, че Туба е завъртяла любовни авантюри с шейха на Катар и с йорданския принц, за които обаче тя категорично отрича.

shashavo.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар