Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Къванч Татлъту/Kıvanç Tatlıtuğ/ от "Перла" залюби 13 години по възрастна от него


Новата изгора на Къванч Татлъту е с 13 години по възрастна от него !

Изпълнителят на главната роля в сериала "Перла" Къванч Татлъту (Мехмет) залюби дама,която е с 13 години по-възрастна от него. Новата му изгора е известната отвъд Капитан Андреево актриса Мелтем Джумбул.

Двамата се запознали неотдавна на парти на турска издателка и журналистка.


Преди Мелтем Къванч бе интимен с бившата Мис Свят Азра Акън. Тя също бе по-голяма от него,но разликата в годините им не бе така драстична. "Красивите жени нямат възраст",заявява по повод връзките си Къванч в интервю за турската преса.

25-годишният актьор и модел е роден в Адана в семейство с 5 деца.
Като малък имал здравословни проблеми,но щом поотраснал,организмът му укрепнал и младежът се захванал да тренира баскетбол.Вървяло му под кошовете и дори получил договор с турския гранд "Фенербахче". Нелепа контузия обаче го извадила от спорта завинаги.

В сериала "Перла" Къванч попаднал без какъвто и да е актьорски опит. Когато снимките за поредицата приключили,Татлъту се записал във факултета по театрално изкуство на Истанбулския университет.Там той следва и до днес. Негова преподавателка във вуза е Лачин Джейлян,която в продукцията за Инджи и Мехмет играе Гюлсун.

След финала на "Перла" бившия баскетболист и топмодел получи роли и в още няколко лебти за малък и голям екран.Името му се чете във финалните надписи на филмите "Американци на Черно море" и "Забранена любов".Също и в сериала "Менекше и Халил".

"Допреди няколко години не съм преполагал,че седмото изкуство ще бъде моя професия.Сега обаче знам,че не искам да се занимава с нищо друго освен с актьорство.

"Перла" ми помогна да намеря своето призвание",сподели наскоро блондинът в интервю за в."Милиет".
gumustv

Няма коментари:

Публикуване на коментар