Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Новият терминал на летище Пловдив посреща първите си пътници


Първият самолет и пътници ще бъдат посрещнати официално днес на новия терминал на летище Пловдив. Ще се проведе и специална церемония по въвеждане в експлоатация на новия пътнически терминал на летище Пловдив.

Полетът е чартърен, на компанията Bulgarian air и е от Копенхаген. Планирано е самолетът с около 50 -70 пътници да кацне на новия терминал в 17,25 часа, а след това да продължи за Бургас.

За посрещането на първия пътник на новия терминал на летище Пловдив са поканени и официални гости - посланикът на Дания у нас Коре Ерхард Янсон, новият министър на транспорта Алаксандър Цветков и директорът на авиокомпанията Филип Мустаков.

Новият летищен терминал бе открит преди месец. Една от придобивките на летището е специална термокамера, монтирана от Министерството на здравеопазването, с която ще се засичат болни пътници, пристигащи от други страни, съобщиха от летище Пловдив.

При покачване на температурата на човешкото тяло, термокамерата ще се оцветява, с което ще се разпознават болните. От летището се ангажират да осъществяват контакт с бърза помощ за такива пътници.

Няма коментари:

Публикуване на коментар