Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Шехерезада съди турска телевизия !...


Бергюзюр Корел стана световноизвестна с ролята на Шехерезад !

КРАДЕЦ ОГРАБИЛ АКТРИСАТА ОТ "1001 НОЩ" БЕРГЮЗАР КОРЕЛ,СЛЕД КАТО КАБЕЛЕН КАНАЛ ПОКАЗАЛ КЪДЕ СЕ НАМИРА АПАРТАМЕНТЪТ И !

Изпълнителката на главната женска Роля в сериала "1001 нощ" Бергюзар Корел (Шехерезад) съди турски кабелен тв канал заради репораж,разкриващ къде се намира домът и.Делото се води в Истанбул.Каква е стойността на иска обаче не е ясно.Не се знае и кога Темида ще се произнесе с окончателно решение по казуса.


Преди две години светски журналист от медията издирил блока на актриста,застанал пред вратата на апартамента и и се включил в директен ефир.Няколко дни по-късно жилището на звездата било атакаувано от нагъл крадец.Грабежът принудил Бергюзар да се изнаесе в друга квартира. Когато се излъчил репортажът,Корел си била вкъщи.Тя су пунала телевизора да гледа новините и застинала от изненада."Какво да видя-журналист беше влязъл в сградата,стоеше пред вратата ми и говореше.Друга камера предаваше отвън.Показана беше бакалията до кооперацията ми,входът...Всички видяха къде живея.Никой няма право да прави такова нещо.Ето,после влезе крадец и аз се изнесох",връща лентата назад красивата 26-годишна актриса.

Днес тя вече дели покрив и постеля с екранния си партньор от "1001 нощ" Халит Ергенч (Онур).
От вчера те дори трябва да са съпрузи.Предварително се знаеше,че на тържеството в Истанбул са били поканени 150 гости.За почерпката на близките и приятелите си двамата младоженци избрали баровски ресторант край Босфора. Изпълнителите на главните роли в "1001 нощ" се сгодиха едва преди няколко месеца и никой не очакваше,че ще се оженят толкова скоро.Дори колегите им от хитовата тв поредица бяха изненадани от бързата развръзка на събитията.


Няма коментари:

Публикуване на коментар