Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Пет фолкзвезди с тунинг...

Бърз преглед на шедьоврите на скалпела в бранша и на антиподите им, които се нуждаят от тунинг

НАДЕЖДА ПОПОВА

Фолкът се слуша с очи. Дори сега, когато текстовете се рафинираха, и аранжиментите взеха да накуцват все повече към поп музиката, феновете обожават повече опаковката, а не съдържанието. Актуалните изпълнителки в бранша все по-очевидно се разделят на два типа - леко облечени и перманентно разсъблечени. А бакшишите под формата на потни пачки банкноти ги нокаутират в деколтетата само когато оттам набъбва нещо естетско, най-често - шедьовър на скалпела. Когато имаш малко от Господ и повече от хирурга, аудиторията е снизходителна към гласовия недоимък и липсата на смазващи хитове. Историята познава и прецеденти като Нелина, Джина Стоева и Райна, за чиито чар и форми виновник е чистият ген. Дузина са и случаите на недоразумения, които хващат микрофона и забравят, че фасадата им има нужда от основен ремонт, за да бъдат забелязани. „Монитор" направи кратка селекция на отличниците в поддържането на читав външен вид, както и на колегите им, които трябва да освежат имиджа си.

Снимка "Пайнер"

Русенлийката е опирала до пластичната хирургия, но с лекота прави и по 300 коремни преси на ден.

1. Глория

В началото на 90-те носеше папагалски грим, връзваше косата си на кукуригу и разхождаше обувки на трапецовиден ток. Извън грешките на растежа в стайлинга Галина Иванова, по-известна като Глория, приличаше просто на едро момиче от народа. Межу прасците є можеше да мине цяло прасенце, а веждите є бяха като на родопски комита. На моменти можеше да се поспори дали талията є трябва да се открие с просто око или с географска карта и компас. През годините грозното пате се превърна в лебед, не без намесата на естетичната хирургия. Русенлийката не го е и отричала, но както каза в интервю за месечно списание - ако всички от приписваните є корекции бяха реални, то към момента тялото є трябваше да представлява одушевен дюшек, който не може да се сгъва без чужда помощ. Към магиите, прилежащи към сексапила є, са удължаването на краката с 4 до 6 см. и премахването на плаващите ребра за по-фина талия. Извън чудесата на хирургията обаче завършилата селскостопански техникум дама прави по 300 коремни преси на ден и спазва драконовска диета, наложена є от д-р Емилова.

Снимка FHM

Корекциите по лицето на Емилия са леки и направиха излъчването є по-женствено.

2. Емилия

Едва ли има по-виртуозно пипнато лице в поп-фолка. Запознатите с прощъпалника є на сцена си спомнят пухкавото личице, което Емилия захлупваше с боядисана в бонбонено розово коса. След намесата на спецовете скулите є станаха изваяни, усмивката блестяща, а цялостното излъчване обезоръжаващо женствено. Прибавяме и чифт гърди като задължителен аксесоар към имиджа на всяка уважаваща себе си певица. Добрата новина е, че момичето от Гълъбово буквално си е намерило майстора - играта на клъцни/срежи е подсилила естествения є чар и нерядко провокира залози на тема „открий седемте разлики". Адмирации заслужава и генът є, тъй като се върна на работа в блестяща форма едва два месеца след раждането на сина си.

Няма навика да брои калориите си преди да поръча в ресторант и се отбива до фитнес залата, когато е достатъчно отпочинала и има време.

Снимка Камен Вълканов

С абонамент за липосукцията се ползва Костинбродския славей Азис.

3. Азис

Щял да става мъж, дочухме от рекламната кампания на политическа сила, която не прескочи процентната бариера, за да се класира в парламента. И така да е, Васил Боянов си остава по-податлив на гравитацията ром, който редовно жонглираше с полички, жартиери и високи токове на сцена. Перманентна заслуга за успех в шоубизнеса е липосукцията на дупето, корема и бедрата. Спомняме си и сесията с „бедрата на Бийонсе", които твърдеше, че е заформил само с игра между чаршафите. Кадрите с черния клин и корсет, репликиращи директно Цеца Величкович, също демонстрират вталяване в кръста. Виновник за него гарантирано не е само някой гуру на фотошопа. В апогея на скандалността си Костинбродския славей не си тунингова снагата, както се очакваше, а напомпа пениса си. Сега слабеел от любов към поредната си анаболна изгора Боби.

Снимка Личен архив

Стройното миньонче от Гълъбово намали бюста си заради опасност от гръбначно изкривяване.

4. Деси Слава

Размерът има значение. Този на гърдите. Особено когато в тях се развихрят по няколко стотици кубика силикон. Деси Слава наля деколтето си в прилични граници още докато беше в „Пайнер". Когато я напусна, реши да компенсира неувереността по трънливия път на самостоятелния изпълнител с нова интервенция. За съжалние свирепите ракети земя-въздух стряскат дори ценителите с най-дълбоки шепи, когато са прикрепени към телцето на строен миньон като нея. В публичното пространство циркулираха клипове и кадри от сесии, в които си личеше отмъщението на фризьора - когато косата є бе топирана, от кръста нагоре положението ставаше квадратно и широкоекранно. Малко преди да си докара гръбначно изкривяване, сребърната медалистка от „ВИП брадър 2" намали по хирургичен път чашката на сутиена си в германска клиника. На съседната кушетка на същата манипулация се подложи и Преслава.

Снимка Ара мюзик

Бюст и профилактично тунинговане на устните - това са екстрите към външния вид, които си позволява Алисия.

5. Алисия

От тийнейджърка с ориенталски форми (за справка - видеото към „Сини нощи") и захапка, която би є позволила да яде снакс и да покрива челото си с трохи, Ася Дойчева се превърна в българската Бекъм. Синтетиката при нея се изчерпва с безобиден тунинг на бюста и периодичен ъпгрейд на обема на устните. Останалото е резултат от потенето във фитнес залата и умението є да подържа елегантен гардероб. Алисия рядко работи с персонален стилист и въпреки това контрастира на общия фон от диско кич и копринени фусти, под които се задушават колежките є. Усмивката си фиксира с брекети, които не се притесняваше да носи известно време и на публични места. Грижите за сина є Валери Божинов-младши є позволиха да се вмъкне от раз в старите си дрехи, а към днешна дата поддържа форма предимно с модерен балет (работата є с момичетата от „Нова", които красят пейзажа по участията є, го изисква).

.
... и пет - за “ремонт”
Снимка ДИЛЯН Марков

Хищническият сексапил на Малина идва в повече. За препоръчване е да я съзерцавате от главата надолу.

1. Малина

Владее до съвършенство чупките в кръста, а и двигателната є култура като цяло си я бива. Не бихме се учудили, ако приплъзне крехък глезен в Dancing Stars 2 по bTV тази есен. За жена, в чиито пъп учестено диша бремето на четиридесетака, фигурата є заслужава да получи монумент. Може и пред гарата на Стара Загора, откъдето е Малина. Доброто впечатление обаче отива на вятъра, когато стане въпрос за лицето. Майката на пълнолетен футболист има излъчването на хищник, което допълнително подсилва с така модерното в бранша кокетно присвиване на устнички. Ако на 19-годишна лолитка є отива, то при нея резултатът е неприятен. В комплект с изсечените є скули и веждите, които добронамерени гримьори качват регулярно до темето, Малина ни остава без дъх.

Снимка Марин Кръстев

Сладкопойната чучулига с говорен дефект от Раднево е скарана перманентно със стилиста си.

2. Силвия

Вярно че е представителка на старата школа. Но когато освен с недотам ефектни изяви посрещаш XXI век със сексапила на гроздоберачката от старата двулевова банкнота, положението става сериозно. След като популяризира пеенето с брутален говорен дефект (за справка: фразата "капитане, кацвай се на сала, за да правим ауа-бауа"), Силвия продължи да поддържа превтасали форми. И добро темпо в сключването на бракове. Вторият вече е зад гърба є, няма и година след сключването му. Според познавачи кръчмарската прима от Раднево не е подлагала бедро под скалпела, но пък с просто око е видно, че трябва да бъде заточена във фитнеса. След което, за да бъде допусната до ефира на Планета тв, да избере стилист, различен от кварталната фризьорка.

Снимка Диапазон рекърдс

С устни тип "цункам котлони всякакви" Виолета разбива представите за еротика.

3. Виолета

Две праскови е посял тук Чичо доктор, в областта между брадичката и корема. Може би Виолета е пропяла от благодарност по време на процедурата и човекът си е отмъстил с бонус - уплътняване на устните. Крайният резултат можеше да развихри торнадо от еротични фантазии, ако излъчването на настоящата любима на Ники Китаеца не носеше полъх на зелени поля и звън от чанове. Плевенчанката е доказателство за това как когато куцат и съдържанието, и опаковката, е добре да прибегнеш до евтин пиар. След романса си с бившия на Азис тя напусна издателите си от „Диапазон рекърдс", анонсира сватба и намерението си да бъде първият артист в каталога на новосформираната му музикална компания.

Снимка pop-folk.bg

Когато видим Екстра Нина, си представяме палава сервитьорка от хотел в Албена от началото на 90-те.

4. Екстра Нина

Чудим се как още не се е намерил доброжелател, който да обясни на бившата пайнерка, че по би се вписала в натюрела на карнавала в Рио де Жанейро, отколкото в музикалния ефир. Календарът є за 2008-а ни подсеща, че е пренебрегнала тежестта на ЕГН-то си. Оскъдното бельо є стои добре, но кадърът е със смазващ ефект най-вече окачен в тираджийска кабина. Сестрата на друго име във фолка - Цветелина, може да се похвали с няколко успешни проекта с Бобан Здравкович, но кариерата є през последните години е позадрямала. Съветваме я в бъдеще да ни спестява поклащането на ханш пред камера и да продължи да отваря бутици за дрехи.

Снимка Ара мюзик

Когато Ивена се усмихне съблазнително, и гълъбите по покрива на Централна гара онемяват.

5. Ивена

Тяло, след което всеки хетеросексуален би се обърнал на улицата. И лице, което прави Ивена перфектната кандидатка за изгряване върху опаковката на шоколад „Кума Лиса". Русенлийката се бори за място под слънцето в попфолка от 2003-та, като първоначално заработваше джобни в столичния ресторант „Кошарите". Шест години по-късно продължава да бъде притежателка на най-голямата глава в бранша, което филосовски погледнато, може би подсказва и наличието на респектиращ интелект. Кариерата є живна, след като започна работа с македонски хитмейкъри и режисьора Деан Миличевич. Бившата съквартирантка на Джина Стоева има спешна нужда от уроци по контрол над устните си - при запяване се разтеглят в лъстива гримаса към едното є ухо, което някак си не се вмества в представата на драгия зрител за съблазнителка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар