Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Защо мъжете обичат развратните жени


Умните и верни жени прибягват до хитрости, за да се спасят от самотата.

Те прикриват своите умствени способности в началото на връзката.Този извод прави “Комсомолска правда”, като се опитва да изясни една явна несправедливост – разпуснатите дами по-лесно си намират партньори в сравнение с грижовните, самостоятелни и красиви жени.
Американски учени са установили, че колкото по висок е IQ на жената, толкова по-трудно тя урежда личния си живот.

«Причината е - обяснява психоложката Аделия Мизитова, - че умните жени много работят. А понякога си осигуряват много добри доходи. Те считат за свое достойнство факта, че сами решават проблемите си. Не търсят мъже, които да се грижат за тях. И тази самодостаточност е и най-голямата им грешка».

Първото впечетление от жената определя целия сценарий на отношенията. Установено е, че колкото по–разголена е дамата при запознанството, толкова по-кратък е романът. Учените объясняват: полуоблечената красавица-развратница мъжете приемат само за случаен секс. Настроеният за сериозни отношения търси скромност, елегантност, достойнство. /БЛИЦ

4 коментара:

  1. ТОВА НЕ Е ЧЕСТНО.

    ОтговорИзтриване
  2. натискайте и по едно "гласувай" за "спорта" :))

    ОтговорИзтриване
  3. Колко години е отнело изследването на тая вселенска тайна : )

    ОтговорИзтриване
  4. Вярно е, по дяволите! Обаче не е само защото умните жени с доходи нямат нужда от грижа. Всъщност имат. Понякога само някой да ги прегърне и да им каже, че са хубави. Просто мъжете са комплексари и в днешно време са доста по-разглезени от самостоятелните жени. Проблемът им е, че се чувстват подтиснати, ако жената може да се мери с тях, няма я зависимостта на жената от парите им, няма го това: аз давам парите, значи мога да си правя каквото искам...затова умните жени често са харесвани от мъже, които намат нищо против да са слабата половинка..., което обаче не удовлетворява една интелигентна дама и тя предпочита самотата. Не е необходимо жените да са глупави, просто имат нужда от мъже, които да могат да са с тях без да се комплексират. Защо не приемате предизвикателството, момчета:)? От какво ви е страх?

    ОтговорИзтриване