Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Мол от веригата ЛИДЛ започват да строят в Стара Загора..


В Стара Загора в непосредствена близост до новоизграждащия се мол Галерия под стадион Локомотив започва и строителството на хипермаркет от немската верига ЛИДЛ.

Магазинът ще бъде със застроена площ от около 1400 кв. м и 60 паркоместа.

Хипермаркетите са известни с атрактивните си цени и висококачественото обслужване. Магазините се посещават и от българи, живеещи в близост до гръцката граница,които прескачат през почивните дни до Александруполис, за да си пазаруват от тамошния ЛИДЛ. Почистващи препарати, прах за пране, някои алкохолни напитки са сред предпочитаните от нашенци стоки.

Магазинът в Стара Загора ще бъде отворен със старта на оперативната дейност на веригата ЛИДЛ в България.
Според запознати, фирмата ще избърза със строителството на магазина си в Стара Загора, за да може да го открие заедно с мол Галерия. А откриването на Галерия, поне засега, е планирано за месец март следващата година.

В България има вече два построени магазина в Ловеч и Пазарджик, в момента се строят и няколко други магазина в различни градове.

Веригата ЛИДЛ е добра позната на европейците, защото магазини с тази марка има в почти всички европейски страни, включително и в тези от бившия соцлагер. Броят на хипермаркетите на Лидл по света е над 7000.

Няма коментари:

Публикуване на коментар