Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

БСП събира "Сила за промяна" под връх Бузлуджа


Днес, 1 август, в местността Историческа поляна под връх Бузлуджа ще се проведе Националният събор на левицата, съобщиха от БСП.

"Сила за промяна" е мотото, с което членовете и симпатизантите на БСП ще се съберат, за да отбележат 118-тата годишнина от Бузлуджанкия учредителен конгрес и празника на БСП.

Националният митинг-концерт ще започне в 10.00 часа на Историческата поляна. В 10.30 часа председателят на БСП Сергей Станишев ще поднесе венци и цветя на Паметника на Хаджи Димитър, на Барелефа на основоположниците на партията и на Паметника на партизаните от Габровско-Севлиевския отряд.

На историческия връх 118 млади социалисти ще получат партийните си книжки. На 28 от тях - представители на регионите в страната, книжките ще връчи лично председателят на партията.

По време на събора ще бъдат дадени годишната награда на Фондация "Институт Николай Добрев" и наградата на НС на БСП за политическа журналистика и публицистика "Георги Кирков-Майстора".

В рамките на художествената програма, водена от Николай Априлов и Рада Георгиева, ще прозвучат изпълненията на оркестър "Пловдив", Надя Казакова, Владимир Димов, Александра Жекова, Дует "Шик", Петя Буюклиева, група "Акрани" и самодейни изпълнители и групи.

От 15.30 часа на поляната зад ГУСВ ще се проведе първото заседание на Организационния комитет за създаване на Младежко обединение в БСП. "БСП през очите на младите" ще е темата, по която ще дискутират социалистите.

Следобед на Историческата поляна ще започнат състезания по пейнтбол, а в 21.00 часа започва караоке дискотека.

Няма коментари:

Публикуване на коментар