Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Мадона на концерт с 16-годишен зет..


Тестват осветлението за стадион “Васил Левски”



Стадион "Васил Левски" блести всяка вечер като слънце. Причината е предстоящият концерт на Мадона. Преди години УЕФА ни размаха пръст, че осветлението там не е наред и не достига необходимите 1500 лукса, а едва 700. Грандиозното шоу на Мадона, която най-сетне идва у нас, изисква най-добрите възможни светлини. Работници тестват прожекторите и те светят постоянно. Миналата седмица за "Стандарт" управителят на стадиона Антон Попов обясни, че засега няма да се подменя тревата за шоуто, тъй като от "София мюзик ентърпрайсиз" не са настояли за това. Ако все пак поискат, това може да бъде направено. Сцената също ще се вдигне поне седмица по-рано.
Руските медии разкриха вчера подробности за шоуто на Мадона миналата неделя в Санкт Петербург. Попиконата ангажирала цялата кралска ложа и изгледала балета "Онегин" в Александърския театър. Гаджето й Хесус не я придружил. Мадона завела там сина си Дейвид, който от малък има интереси към класиката. Той бил издокаран с бяла ръкавичка на Майкъл Джексън.
Говори се, че с нея отишли и Лурдес, и гаджето й, 16-годишният Антонио, който пътува с тях на турнето. Мадона много държала да изгледа балета и да види движенията на руските танцьори. Казват, че именно така си попълвала трупата с професионалисти - бройка ги като съгледвач на футболен мач и ги кани в екипа си.
За съжаление у нас на 29 август няма никакви културни събития или друга проява, която да й грабне вниманието и да наблюдава талантливи бг танцьори.
Заради отменения й концерт в Любляна родните фенове казват: "Господ да пази България и София от такива гръм и мълнии." Те се ядосват заради люблянските й почитатели, които няма да могат да я видят. Майкъл Джексън също е отменял концерт в словенската столица заради слаби продажби през 1997-а.
Междувременно стана ясно, че е готов и най-пресният сингъл на Мадона - Celebration, от подготвяния диск Greatest Hits. Много сладко мърмори в песничката, защо не я е включила в сет листата в София, тюхкат се от фенклуба на Мадона. Те отсега проучват къде ще иде след лайфа, за да я последват. Много почитатели ще се изсипят и от провинцията. Те вече са си взели отпуски по случая. Във форумите се наговарят в кой клуб да е афтърпартито, но официалното ще бъде в клуб ID.
Някои от тотално отдадените фенове припомнят как след концерта в Амстердам танцьорите се появили на афтърпартито и било велико. Сега те потриват ръце за дубъл на купона.

Няма коментари:

Публикуване на коментар