Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Идентифицираха жертвите на катастрофата край Свиленград


Вече са идентифицирани жертвите от катастрофата край Свиленград, съобщи на пресконференция комисар Атанас Ненков директор на Областната дирекция на МВР в Хасково.

Загиналите са семейство, само шофьорът няма родствена връзка с другите жертви. Той е Сонер К., на 39 години. Другите жертви са мъж на 49 години Немиж Б., жена му на 45 години Кесбан и децата им: момиче на 22 години - Йюзлен, и момчетата - Абдул Самет на 18 години, Мурат, 17-годишен и Убурджан на 11 години, информира агенция Фокус.

Семейството е загинало след челен сблъсък със сръбски автобус, пътуващ от Мармарис за Белград.

В автобуса е имала 60 души. От автобуса е ранен само шофьорът В.И., който е приет в хасковската болница с фрактура на крака и е претърпял операция, няма опасност за живота му. Няма данни за употреба на алкохол от водачите.

Причина за катастрофата е неправилно изпреварване от страна микробуса "Фокласген Шаран". МВР чрез МВнР е уведомило турското консулство у нас, което ще уведоми близките на загиналите. Комисарят каза още, че е разговарял със секретаря на турското консулство, които е заявил, че ще изпрати хора на мястото на катастрофата.
actualno.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар