Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Спряха влак заради легнала на релсите жена..


Служител на Национална компания "Железопътна инфраструктура” (НКЖИ) е предотвратил опит за самоубийство днес, съобщиха от пресслужбата на компанията.
Дежурният ръководител движение на гара Чинтулово Евгени Димитров забелязл, че върху релсите е легнала жена. Той предприел незабавни мерки и спрял бързия влак Бургас-София, който преминавал транзитно през гарата. Жената е била преместена от релсите. Предварителната информация е, че тя е направила опит за самоубийство.
Още един инцидент едва не завършил с жертва днес. 35-годишен мъж от град Кюстендил скочил от движещ се влак по маршрута Варна-София в района на междугарието Царево-Търговище, спирка Ловец. Сигналът за скочилия мъж е подаден от пътници и патрула във влака. Веднага от НКЖИ изпратили контролен влак и екип за проверка и оглед на мястото. Междувременно скочилият мъж успял да се обади на телефон 112, намерен е и е откаран в болницата в град Търговище в тежко състояние.
От железопътната компания апелираха към всички граждани да спазват правилата, да слизат и да се качват във вагоните само тогава, когато влакът е напълно спрял на установените гари и спирки.
В същото време от НКЖИ благодарят на всички свои служители за проявената бдителност и професионализъм при изпълнение на служебните им задължения, се казва още в съобщението.

Няма коментари:

Публикуване на коментар