Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

РЗС блокира границата с Турция-4 юли 2009 12:42


В 10.30 часа днес партия „Ред, законност и справедливост" блокира границата със съседна Турция поради готвения „изборен туризъм". Партията категорично се обяви против движението на автобуси с турски граждани, които гласуват на парламентарни избори у нас.

Привържениците на РЗС спряха напълно движението на пункта Генералово. Не се допускат никакви автомобили и други превозни средства и в двете посоки. В момента има образувана огромна опашка и в двете посоки. От РЗС обявиха, че временно ще вдигнат блокадата, но ако властите в София не предприемат никакви мерки за предотвратяване на масовия „изборен туризъм" ще предприемат нови действия.

"Няма да допуснем Доган и Башев да потурчат нашият Пирински край, въпреки безспорните им незаконни намерения", заяви пред избиратели в Петрич лидерът на "Ред, законност и справедливост" Яне Янев - мажоритарният кандидат и водач на пропорционалната листа за национален парламент.

"Получихме информация с колегата ми и втори в листата за НС - Борис Ячев, че хиляди изборни туристи от Турция и други държави извън Европейския съюз, вече пътуват със стотици автобуси към Свиленград, Елхово, идват дори и през ГКПП-Кулата", каза Янев вчера.

На място има и масово полицейско присъствие.

1 коментар:

  1. Прост народ-слаба държава.Да покажем на света,че не само Янето е тъп но има и бая последователи-тъпанари.

    ОтговорИзтриване