Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Емил Михайлов от "Лудогорец" лъсна гол с манекенка

Гол футболист "пълзи" в Интернет! Пикантна фотосесия на вратаря на хита в Източната "Б" група Лудогорец Емил Михайлов откриха в мрежата колегите от "Уикенд", а от Hotarena.net намериха цялата фотосесия.

Атлетичният футболер е заголил задни части в буквално пареща рекламна поредица, заснета за пловдивския дизайнер и стилист Жоро Драгнев.

На голите фотоси футболистът си партнира с моделката Боряна Димитрова-Ачовски. А на някои от тях е без всякакво бельо по себе си и закрива интимните си части с дизайнерска чанта.

Миналата седмица неизвестни почитателки на Михайлов разлепили еротичните му снимки на входа на стадиона на втородивизионния тим.

"Не сме знаели, че имаме и модел в отбора. Нали мечтата на много жени е да надзърнат в съблекалня с голи футболисти. Емо отчасти им демонстрира как изглежда тя", бъзикат се със съотборника си футболистите на "Лудогорец".

Емил Михайлов е юноша на Славия. През есента се подвизава в Академик, а преди това кариерата му е минала и през Рилски спортист.

Приятно гледане, читателки! Може да не чакате настъпването на нощта, за да аранжирате еротичните си сънища с вратаря на "Лудогорец"!
Източник: hotarena.net

Няма коментари:

Публикуване на коментар