Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Аксиния вилнее с ампула против бременност..

Най-интелигентната участница от последния „ВИП Брадър” - Аксиния, си е сложила подкожна ампула против забременяване. Така свищовлийката иска да се предпази от неприятни изненади.
Хубавицата доби известност с това, че бе първата изгонена от „Стар Академи” и втората, която напусна зловещата випаджийска къща в Нови хан.
В началото Аксиния минаваше за много тиха и скромна вода ненапита. След това се появи в шоуто на Венета Райкова и изненада доста народ с признанието, че обича да прави секс по тройки. Един сайт допусна, че се впуска в тези преживявания не защото й харесват, а „от човещина”. Дори приятелят й подарил секстройка за рождения й ден. И за да не го обиди, Аксиния приела подаръка. След това му била шута.
Паметливите дори си спомнят за няколкото месеца, в които „хиалуроновата прасковка”, както я наричат душманите, се появявала по заведенията с интимна приятелка. За щастие се върнала в правилната лента за движение. Случаят обаче не е забравен. Около хубавицата витаят много злонамерени клюки като тази, че не можела да издаяни и два дни без здрав секс. И че точно заради това била взета във „ВИП Брадър”, но разочаровала продуцентите.
Подкожната ампула помага на една жена да води бурен сексуален живот, без да взима други мерки против забременяване. Тя обаче не предпазва от СПИН, сифилис и трипер - болести, които вървят ръка за ръка със спонтанно образуваните секстройки с непознати, обясниха лекари.
Източник: вестник "Акцент"

Няма коментари:

Публикуване на коментар