Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Какво яко гадже е лапнала Каката на Пацата!..

Всички сме чували и виждали, че сестрата на Панайот от „Биг брадър” е красива като сбъднат сън, но че и кандидат-зет му е „УАУ” – парче едва днес се убедихме!
В утрото на първия работен ден от 2013 година, устатникът от Гълъбово домъкна в ефира на Нова прелъстителната Камелия и страхотното й албанско гадже.
Изненадата не е каката на Пацо. Тя се прочу покрай братчето си още по времето на „Big brother all stars”! Кандидат-зетят на Панайот обаче шашна всички!
Мнозина подозираха, че пенсионираната моделката в Милано се е забъркала с някой тъмен шиптър с криминално досие! За изненада на всички и гордост на Пацо обаче тайнственият Астрит Куратаим се оказа точно обратното!
Албанецът е смугъл, красив и се занимава с музика! От профила му в социалните мрежи си личи, че Астрит има сериозен успех като диджей и тайната му не е само атрактивния му външен вид!
Горещият албанец иска да е с красивата си любима навсякъде и двамата вече са тандем-диджеи. Камелия пък явно е харесвана и от комшиите, защото от родината на гаджето й я искали за участница в техния „Биг Брадър”.
Дамата обаче опитала да влезе в италианския, но там отпаднала на финала на кастинга.
   
   
   
Източник: kliuki.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар