Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Забравете анцуга, елате на фитнес за нудисти

Ефикасен начин за борба в рецесията измислиха в Испания, като отвориха първата фитнес зала за нудисти, съобщава BBC. Забравете за анцуга, той вече не ви е необходим. Това е първият по рода си фитнес, в който спокойно може да се тренира без дрехи.

Собствениците на залата обясниха, че инициативата цели да привлече повече посетители, тъй като поради икономическата криза бизнесът западнал много. Преди да отворят фитнеса, експерти проучили "пазара" и установили, че в страната има голям брой нудисти.

"Ние винаги се интересуваме от нови дейности", обяснява одобрението си за идеята Майте Викуня, председател на местната асоциация на нудистите, който присъства на пробния пуск на голата фитнес зала миналата седмица.

Проучване на членовете на групата показа 90% подкрепа за фитнес залата, която предлага пълната гама от голи тренировки.

Залата е известна като един от най-добрите фитнеси, който ви позволява да използвате всички уреди напълно голи. Нудистите няма да могат да тренират всеки ден, а само събота и неделя. Собствениците планират в най-скоро време да осигурят голи занятия по йога.

Не всички обаче посрещат с ентусиазъм новата инициатива. Скептиците сочат, че баба, която работи с все сили не може да бъде изцяло приятна гледка. Спортното бельо, изтъкват те, е изобретено поради тази причина.

Собственик на традиционен фитнес в Билбао заяви пред Би Би Си. "Мисля, че това е най-нехигиеничното нещо на света. Дрехите са за това, да улавят потта, когато се работи," казва Идоя Ечевариа и добавя "Когато тренирате усилено, къде отива потта, ако сте гол? Върху машините? На пода или ...пък върху човека до теб?"

След всички изследвания и подготовката около пускането на голия фитнес, собствениците определено са разочаровани от ниската посещаемост на шоуто през първия ден. Само четирима фитнес фанатици нудисти са събрали смелост да се появят.

Източник: Snews.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар