Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Секс на борда на самолет: с авиокомпания Erotic Airways туристите излитат „на седмото небе


Австралийската авиокомпания Erotic Airways примамва клиенти с една доста нестандартна и пикантна услуга. Авиопревозвачът предлага всички необходими условия пасажерите й да сбъднат една от най-бленуваните си фантазии – да правят секс на борда на самолет.

Полетът трае около час, а адреналнът от сладкото преживяване се покачва с увеличаването на всеки фут, докато самолетът достигне височина от 6 000 фута. Вместо в удобни седалки, двойката, която тръпне да се впусне във въздушното приключение се настанява в голямо двойно легло, покрито с фини сатенени чаршафи. За да бъде още по-сладко изживяването, на борда я очаква изстудено шампанско и шоколад. Пилотската кабина е отделена така, че влюбените да се чувстват уединени по време на полета.

В уебсайта си австралийската авиокомопания Erotic Airways е обявила цените на нестандартните полети – 675 долара за полет от 40 мин. и 875 долара за едночасов полет. Двойките, които желаят да си вземат компания, трябва да доплатят 75 долара на пасажер за допълнително легло. След края на въздушното удоволствие те получават сертификат "Mile High Sexperience”, който свидетелства, че са опитали от необикновената емоция. От авиокомпанията съобщават, че възнамеряват да организират и специални полети за младоженци и двойки, които желаят да отпразнуват годишнина или специален повод.

Проучване на американски анализатори показва, че около 45 % от пасажерите на авиокомпаниите признават, че биха правили секс на борда на самолет при първата отдала им се възможност. Около 10 % от пътниците заявяват, че са се отдавали на сладкото изкушение поне веднъж по време на полет.

Няма коментари:

Публикуване на коментар