Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Най-скъпият секс

Понякога сексът е скъп. И не става дума за фиксирани цени на час, а за случаите, когато хора усетили непреодолимо желание на неправилно място в неподходящо време... И добавили към своята безнравственост кръгла сума:

Любовта към неодушевени предмети е белязала цялата гръцка митология, но това не оказа никаква морална подкрепа в случая на 24-годишния Даниел Френч, който се опита да изнасили оградата на парк в Лондон в ранно утро и естествено прекара няколко дни в ареста.

Дори и насаме, неодушевените предмети не могат да бъдат сексуален обект, показа 51-годишният Робърт Стюард, човек с тригодишна условна присъда. Той се опита да прави секс с колелото си в хотелска стая. Какво точно го е възбудило във велосипеда е трудно да се определи.

И сексът с партньор може да скъп. Руска двойка плати 797 долара за секс в салона на лайнер.

В Англия законът е достатъчно строг, за да бъдете глобени със 100 лири за секс с непознат. А ако не ви се плаща, да лежите в затвора три години.

В доста по-приличната по цени Кения срещу 15 долара или 9 месеца затвор, можете да пообщувате с проститутка на морския бряг. Глобата се събира дискретно и хем туристът е доволен, хем хазната е пълна.

В САЩ дори за нескромен поглед трябва да си приготвите необходимата сума. Любовта с девственица във Вашингтон „струва" 100 долара, а в Калифорния сексът без брак по всички правила на местния закон би ви излязъл 1000 долара.

Няма коментари:

Публикуване на коментар