Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Американски нощни клубове


Пък после кажи, че (х)американците са много демократични! Ми да, Върховният съд на САЩ отказал да изслуша жалбата на два нощни клуба, които се противопоставят срещу плащането на 10 % данък. Ако не знаеш, това е същият този данък, с който се облага само бизнесът с открито сексуален характер.

Най-висшият съд в страната отклони без коментар жалбата на две заведения от западния щат Юта. Единият от клубовете, "Denali", е с танцово шоу в Солт лейк сити, което включва пълно разсъбличане.

Второто заведение, "American Bush, Inc.", собственост на същите бизнесмени, заявява в жалбата си, че желае "да включва голота в своите представления, но се страхува от ефекта на данъка върху съществуването си".

Решението на американския Върховен съд да не разглежда случая оставя в сила решението на Върховния съд на щата Юта. Той се произнесе през 2004, че данъкът върху бизнеса с експлицитно сексуално съдържание и подобни услуги не е нарушение на правото на нощните клубове за изразяване, основаващо се на Първата поправка в Конституцията на страната.

Представители на щата заявяват, че средствата, натрупани от данъка през годините са били използвани за осъществяване на програми за реформиране на затворите по отношение на сексуални нарушители.

Няма коментари:

Публикуване на коментар