Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Бекъм в тройка с проститутки


Дейвид Бекъм ще съди американско списание, което твърди, че звездата на Лос Анджелис Галакси е платил 10 000 долара за секс с две проститутки. Английският полузащитник нарече "абсолютна лъжа " обвиненията на седмичното издание "Touch Weekley", че пет пъти е преспал с бившата елитна компаньонка Ирма Ничи зад гърба на законната си половинка.

35-годишният футболист е категоричен, че не познава въпросното момиче на повикване, което разказа пред изданието, че е правило секс с Бекъм в хотели в Ню Йорк и Лондон през август и септември 2007 година. 26-годишната проститутката твърди още, че те са правили и тройка с нейна колежка. Според нея Бекс, който е баща на три момчета, платил 1500 паунда, за да гледа лесбийски ласки преди да прави секс с второто момиче. След като другата проститутка си тръгнала, играчът на ЛА Галакси извадил още 3200 паунда, за да остане Ирма цялата нощ при него. Месец по-късно двамата се срещнали отново в хотел Claridgе в Лондон.

"Обвиненията, които бяха отправени към Дейвид Бекъм, са напълно неверни и нелепи. За съжаление, ние живеем в свят, в който списанията могат да печатат лъжи и вярват, че ще им се размине", заяви говорител на футболната звезда.

Близък до Бекъм източник изрази съмнение, че този скалъпен скандал може да е част е част от клеветническа кампания, целяща да навреди на шансовете на Англия да спечели домакинството на световното първенство през 2018 година. На Дейвид му предстои визита в Тринидад и Тобаго този уикенд в ролята на посланик на кандидатурата на Англия.



Госпожица Ничи, която е от босненски произход, но е израснала на Острова, твърди, че се е запознала с Бекъм чрез общ приятел. Това станало в Ню Йорк, където полузащитникът бил за мач на отбора си Лос Анджелис Галакси. Според разказа на палавата брюнетка, по-късно той й се обадил и я поканил на среща в хотел Le Parker Meridien. В нейната история обаче има доста неточности, категоричен е анонимният източник: "Тя казва, че когато той е отворил вратата на хотелския си апартамент, косата му е била още влажна от душа. Това обаче няма как да е истина, тъй като по онова време Дейвид се подстригваше 1-ви номер. Освен това при въпросното пътуване до Ню Йорк той беше отседнал в Waldorf Astoria, а не в Le Parker Meridien."

Дейвид Бекъм и преди е бил обект на подобни нападки. Той има цяла армия от скъпоплатени адвокати, които водят съдебните му битки с медиите. Мис Ничи пък вече се опитва да прави пари от разкритията си. Вчера тя пусна собствен уебсайт, в който се рекламира така: "Ирма беше едно от най-добрите момичета на манхатънската мадам Кристин Дейвис."
men.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар