Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Как да ожулиш фолк певица


Ето какво е нужно да направиш, ако държиш да мачкаш силиконови цици, докато напомпани с хиалурон джуки ти правят кавал:

Направи си завод за вафли

Няма по-лесен начин да станеш апетитна хапка за тунингована кукла от този да отвориш фабрика за шоколадови изделия. Историята сочи, че вафлите действали като магнит за устата на пластмасовите красавици.

Стани футболист

Разбира се, след двубоя с Черна Гора, нещата съвсем отидоха на „изуй гащи“, но така или иначе стегнатите телца на родните футболистчета и добрите им банкови сметки са мечта за повечето родни изпълнителки от модерния жанр.

Прекръсти се на „Коко“

Това е името – емблема за успех в бранша. Просто казваш, че името ти е Коко и мигновената асоциация на всяка уважаваща себе си (и не само себе си) фолк бомба е КОКОшката със златните яйца!

Управител на дискотека!

С това трябва да си изкарваш прехраната, за да успееш да впечатлиш модерната плейбечка. Условията са това да е мега вървежен фолк клуб в момента и да е позициониран някъде в центъра на българската столица. Бонус: Ако си управител на повече от една дискотека.Купи си футболен отбор

Всички знаем на какво ниво е българският футбол, затова няма да ти е хич трудно да възобновиш примерно русенския тим, който наскоро издаде багажа. После показваш вълшебния документ, на който пише „Президент на футболен клуб“ и всички твои секс мераци, дори и най-извратените, са реалност.

Направи си музикална компания

Да, в първите няколко години ще чукаш кифли с псевдоними като „Цаца“, „Маца“, „Естефан“, „Есмералда“ и „Лукреция“, но постепенно ще ги направиш известни, ще им се вдигне мизата и за всеки ден ще имаш по една руса кукла с празен поглед, празна глава, но пълна уста и джобове.

Няма коментари:

Публикуване на коментар