Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Интимни рекорди


Измерването на интимните рекорди е деликатна сфера, в която това което се знае е много по-малко от неизвестното. Все пак статистиката е отчела няколко рекорди, които са начален старт за бъдещи изследвания.

Най-надарения човек

Американският актьор, шоумен и сценарист Джон Кардели Флакон може да се похвали с най-дългия официално регистриран пенис в еректирало състояние с дължина от 34 см. Член-гигантът е в състояние два пъти да го навие около китката си. Порноактьорът Лонг Донг Силвър, който има 45-сантиметров пенис, не фигурира в класацията, защото там намеса има не само майката-природа.

biggest-penis

Вторият рекордьор е някой си Дон от Лос Анджелис с 28 см, а трети- порноактьорът Омар Уилям с 25.5 см.

Според учените размери над 30 см има един на един милион мъже в света. Следователно- в света има поне 999 потенциални рекордьори.

Най-надарената нация

Според изследвания на Masters и на Johnson средният размер при белите мъже е 16 см, при чернокожите- 15.5, а при азиатците- 14 см. При това изследването на Johnson показа, че средният размер при хомосексуалистите е малко по-дълъг отколкото при хетеросексуалните.

И двете компания смятат, че нациите около Кавказ трябва да се смятат за най-надарени в света.

Най-надареното животно

Сините китове се смятат за рекордьор по размери при животните с дължина от 2.4 м. В човешко измерение обаче това би било едва 10 см, предвид че дължината на самия кит е 33 м.

biggestpenis2

Аржинтинската езерна патица e другият претендент, защото на дължина пенисът и? е равен на дължината на самата патица и достига 4.5 см.

argentinelakeduck3


Няма коментари:

Публикуване на коментар