Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Вълшебното копче


Клиторът е любимият ни женски орган! (Манията ни по малките дупета и стегнатити цицорки си е съвсем друга хава...) И, понеже колежките от woman.bg все мрънкат, че някой не им го е открил, не му обръща внимание или не знае как да му се радва, решихме, че трябва да те позанимаем с разни сериозни факти, за да станеш един велик майстор-шпакловчик!

Както се досещаш, клиторът си е уникален орган, който има една основна задача – да доставя удоволствие. По своята анатомия клиторът наподобява устройството на пениса. Клиторът си има главичка и разбира се съответно капишон. При възбуда пещерния му отвор се изпълва с кръв и дори получава ерекция.

Вълшебното копче е една от най-чувствителните части на женсия организъм. Клиторът и областта около него са разположени около 8 хил. нервни окончания. Нито един пенис на земята не може да се сравни с подобна чувствителност, така че женките имат право да изискват внимание към него! Това обяснява и защо клиторът е така отзивчив към внимателното стимулиране и дори на промяната на температурата.

Клиторът е силно възприемчив на допир, дори и през дрехи - не спорИ, пробвали сме, беше отдавна.... Неслучайно девойките толкова много обичат конната езда, велосипед и тренировъчните зали. Ласките на клитора, без проникване, могат да доведат до оргазъм - и това сме пробвали, да не повярваш!

Правилната орална стимулация на клитора – това е най-прекият път към сърцето на една жена. Най-добре е се въздържаш от захапвания, а да наблегнеш на бавното и нежно езиковедстване, като постепенно увеличаваш силата на въздействие. Внимаваш, естествено, да не бъдеш дори малко груб, а само внимателен!

Вибриращите и ритмични движения с връхчето на езика върху заветния връх, както и нежното стимулиране на чувствителните части около него около него довеждат по-скоро до оргазъм. Запомни! Колкото повече се доближаваш до върха, толкова по-равно темпо трябва да поддържаш!

Стимулирането на клитора при полов акт, орален секс или мастурбация води до клиторен оргазъм - да, точно както се казваше онова парче на Хиподил! Често жените го определят като много по-силен, но не и толкова продължителен като вагиналния оргазъм.

Главичката на великото клиторче е най-чувствителната му част, но стимулирането й може да доведе до болезнено усещане, поради което се препоръчва да се съсредоточиш над чувствителните части около нея.

Мацките познават отлично своята анатомия и особеностите на реакциите от различни въздействия и могат да бъдат едновременно нежни и страстни, така че да изтискат максимално удоволствие от вълшебното копче. Имай това предвид и й предложи някой път да я погледаш, докато тя сама си играе!

Безбройни са техническите приспособления, стимулиращи механично клитора, създадени с една цел - да доставят на женките още повече наслади. Тук попадат и нежните, многофункционални „пеперудки“, които по цял ден могат да се носят под дамското бельо, и малките клиторни вибратори, и силиконовите вибромасажьори с пулт за дистанционно управление, и пулсиращите вибратори във формата на делфинчета, меченца и мишлета и тн., и тн.

Пиърсинг на клитора звучи доста секси, нали? Е, металното топче не е само за красота и да те надървя от воле, но и за подсилване на усещането от секса – вагинален и орален. Според някои източници обаче пиърсингът на гениталиите (мъжки и женски) занижава чувствителността им.

Сред поклонници на отделни части от тялото и различния вид секс, любителите на клитора заемат почетно място. За тях е важна формата и външния облик на срамните устни, размера му, влажността, разположението и „отзивчивостта“ му.

Как да откриеш въпросния малък палавник? Това ти го оставяме на теб - успех!
men.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар