Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Каква жена клати последно?


Принципно не ни вълнува къде си завираш джонката в последно време, но от Националния Статистически институт непрекъснато ни карат да правим подобни анкети – резултатите ни били представителна извадка. Е щом е тъй...

Бабичка (беше запазена)

Най-малкият процент отговори се е паднало на онази палава част от мъжкото население на страната ни, което обича да оножда палави бабички – 2,7 процента. В интерес на истината и ние не бихме отказали на Ракел Уелч и бабата на Мишо (бахти натоканата пичка, честно!).

Чужденка, на морето

Българските морски гларуси, очевидно не са толкова много, както се носеха митове и легенди от тоталитарния режим на Татковината. Едва 3,7 на сто от мъжете у нас са ударили по едно м*до на някоя зверски загоряла рускиня, източногерманка или в най-добрия случай полякиня.



Проститутка

И таз добра! Толкова ли свършиха жените, които са готови безплатно да ти лапнат джонката, че братята ни хукнаха по платени жрици? 7,2% от хората с дрънкулки между краката признават, че това лято са прибегнали до тази рестриктивна мярка.

Няк'ва за една нощ

Всеки седми българин, гласувал на анкетата ни (както вече уточнихме, спусната директно от НСИ) твърди, че последната мома, на която е ожънал нивата е била девойка, която е видял за първи, а най-вероятно и за последен път в живота си.

Колежка/студентка

Една шеста пък от родните ни убавци споделят без излишна скромност, че последната девойка, която са ожулули с хобота си е била тяхна колежка от работата или от университета. Ех, тези загорели колежки, бе! Къде ги?



Гаджето!

Ето това вече е приказка! Всеки втори момък от Родината (цели 54,8%) признава чистосърдечно, че за последен път е пуснал котва в пристанището на собствената си жена/гадже, а веднага след вдигането й е отплавал за далечната страна на сънищата...

men.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар