Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Защо не ти трябват 25 сантиметрa?


С какво изумление хирурзите посрещнали московчанина Константин Ф.- клиент, който няколко месеца по-рано се подложил на операция за удължаване на пениса, след като той пристъпил прага на клиниката с искане да му върнат стария и скромен размер.

Новото му 25-сантиметрово достойнство му донесло радост само за месец, защото всички жени, с които имал връзка, предпочели да избягат от него.

Повече

40-годишният Константин Ф. се обърнал към клиниката през февруари 2009 г. и със сълзи на очи поискал удължаване. Причина нямало. Човекът имал 15-сантиметров пенис, което се смята за напълно нормален размер. Мъжът обаче се бил нагледал на порно и решил, че размерите му са твърде скромни за вкуса не жените.

Той изслушал лекцията за евентуалните негативни последствия, запознал се с гипсовата отливка, която да му покаже как ще изглежда пенисът му след операцията, харесал я и с още по-голямо нетърпение зачакал да легне на хирургическата маса.

По-малко

Наложили се две операции, като след всяка Константин прекарвал по седмица в болницата, и ето че той бил готов да покаже на всяка желаеща своите 25 сантиметра. Но вместо райско блаженство, че чакало адско разочарование. Размерът на половия му орган предизвиквал само болка и недоволство сред жените или откровен отказ да правят секс с него.

Няколко месеца Константин се мъчил и накрая решил да се върне при лекарите.

Този път обаче те останали глухи и слепи за молбите му и декларациите, че ще е наясно и поема отговорността за всички евентуални негативни последствия. Той ще трябва да се примири с факта, че ще носи суперчлена си поне още половин година преди да може отново да се оперира.

При това хирургът му заявил, че ако вместо пенис можел да му пришие мозък, би го направил безплатно...

utre.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар