Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Колко пъти в идеалната секс вечер?


Единичните изпълнения са любими на 6.90%. И не само, те допълват „После се обръщам на другата страна и хъркам!". Това може да се сметне за горда постъпка на един отруден симпатичен чичко, ама ти не трябва да се излагаш, ей!

Със силно присъствие са двойкаджиите и тройкаджиите сред читателите на men.bg, става ясно от направена от изданието анкета. Т.е. тия, за които идеалната бройка текове е 2-3. Те са 22.31%, честито им.

Най-често даваният отговор, дело на 27.99%, е „Колкото ми издържат силите!". Ето това вече наричаме правилно мислене. Това може да означава дори веднъж, ама може и да е 5 пъти!

Май най-честни са 19.47%. Те откровено си признават, че бройката повторения зависи най-вече от партньорката. Ако е скочубра - веднъж-дваж. Ако е пиче от класа - повече!

Още един искрен отговор дават 3.85% - те си признават, че важен фактор е количеството изпит алкохол. Което си е така, така си е, ама не трябва да пропускаш е*ане заради поркането.

На съвсем друго мнение са 3.45%. Те са наши копия в по-тежка алкохолна форма и си признават, че не им дреме за сексове-кексове, но най-важно е самото чутовно накопаване. Все пак - хвала!

Няма значение - важното е да става купон!", заявяват 16.02% от отговорилите. Което си е баш в десятката, простаци, евала, кефим ви се!

Източник: Men.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар