Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Какво правят мъжете докато гледат мач?


Не сме някакви маниакални футболни фенове, но зяпането на мач си е култово. Попитахме те с какво се занимаваш паралелно и ти ни отговори ъгейн.

Семкочопленето си е също класически спорт и е съвършена комбинация с мача. 8.09% са сред тези класици - точно така, не трябва да се даваме (почнаха в кината да дават само пуканки като при Хамериканците, а няма добрите стари семки...).

Пия бира!" - горди 50.89% и има защо. Няма к'во да ти обясняваме колко съвършена е и тази комбинация. Само е хубаво да си приготвиш хладилна чанта до дивана, за да не се налага да ставаш за всяка нова бира. Ако тоалетната ти е на стратегическо място, ще е вече съвършено!

Домашната ракия и шопска/овчарска/някаква салата - това звучи красиво. И съвсем реално за тия 6.31%, които са гласували за тази алтернатива на бирата и семките. Не забравяй - повече олио на доматите, за да пиеш повече!

Вечерята, смятат 4.53% от читателите, е идеална по време на мач! Най-вече, когато някой друг ти е сготвил, добавяме ние, макар че едни яйца, полуговоти спагети или пържени картофи стават идеално за целта!

Картите, копеле - това е такава краста, че е имало доста безсънни нощи, след които сме идвали в редакцията смачкани... Ние не мислим, че белотчето е добър приятел на мача, 'щото няма как да внимаваш достатъчно и в двете, ама на друго мнение са 2.74%, няма лошо.

Едни гадни 3.57% си признават, че докато гледат мачле, бият жените си! Ако „биенето" не е внимателно попляскване по идеалното дупе, докато тя ти духа, не приемаме идеята, сори.

Не е никак чудно, че 16.46% се занимават единствено със съдията, майка му, леля му и сестра му, докато зяпат мач. Той винаги е пе*ерас', знаеш.

Няма коментари:

Публикуване на коментар