Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Колко свирки да ти правят седмично?


Естествено, че обожаваш да ти духат! Най-вече дами, които ги бива с оралните ласки и ги правят с удоволствие! Ето обаче колко често повтарящо се удоволствие тярбва да е свирчокът според теб:

1-2, колкото иска... - това си е отговор на джентълмен, евала, баце! 13.47% от читателите са такива, за което можем да им завиждаме, но и да им се зачудим на странната скромност. На чекии го избиваш, а?

18.38% са доволни на свирчица през ден, което на нас ни изглежда съвсем ОК. Даже си е мечта, особено ако не са ти духали от... абе, дори не помниш вече!


Ха, такааа – дойдохме си на думата! Истинските мъжкари, които държат здраво юздите, гърдите, краката и каквото там дойде на мацките до себе си са цели 21.55%. Те си настояват за задължителната дневна доза свирене и ние им казваме голямо ЕВАЛА ако и я получават!

По няколко пъти на ден!“ е леко неизпълнимо желание, особено ако става въпрос за ежедневни упражнения. Ало, 2.85% от гласувалите, на нея ще й стои цепната отстрани устичката ол дъ тайм, бря!

За събуждане със свирка + още няколко през деня си мечтаят 36.13%. Това вече започва да ни звучи като порно-сериал, ама щом има кой да предложи такива услуги, похвално си е. После обаче не забравяй и ти да се наведеш към южните й части! Да, важи за гласувалите тук 36.13%.

Най-скромните 7.61% от читателите откровено казват „И да не ми духа, ще го преживея!“. Е, то и без секс ще го преживееш някакси, дори и без бира, ама струва ли си?!

men.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар