Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Как да направим сексуалния си живот по-пикантен?


Направете сексуалния си живот по-пикантен: напуснете семейната спалня и си разменете любовни ласки на някое непознато място.

За да подсладете любовното си ежедневие, няма нищо по-добро от това да откриете друго, необичайно място за правене на любов.

Сексолозите смятат, че тоба е най-добрият начин да се стимулира либидото, стигнало почти до мъртвата точка, уморено от еднообразното ежедневие. Променяйки мястото, то се активизира и затова потърсете нови декори и по възможност далече. Не е необходимо да напомняме обаче, че да се прави любов на публично място е подсъдно, затова внимание! За тези, които са готови да опитат този удар (ако вече не са го правили), ето ви една обиколка на пистата на фантазиите, които се срещат най-често.

В колата.
Без особен комфорт и доста тясно, все пак колата е предпочитаното място на младите за техните първи сексуални опити. Автомобилът и сексът винаги са били тясно свързани. Още през 1912 година главните герои от едноименния филм се отдават на един вълнуващ любовен сеанс в трюма на Титаник, на задната седалка на едно старо Рено. По-късно идват примерите с календари и филми, където надарени американки обливат с невероятни количества пяна, която попада по-скоро на бюстовете и закръглените им форми, отколкото мощните коли… Дори Скарлет Йохансон сподели, че обича да прави любов в кола.

В киносалона.
Пълна тъмнина. Седалките широки и меки… Ръцете се търсят. Лицата се доближават. Започва се с една целувка и една милувка преди големия скок. Вие следите филмовите афиши… Вече сте разбрали, че качеството на милувката в киносалона е обратнопропорционална на качеството на филмовата интрига. Предпочитаните филми са тези, на които почти не се говори и критиките за тях не са блестящи. Толкова по-добре! Колкото по безинтересен е филмът, толкова повече влюбените ще се съсредоточат върху техните си работи, без риск да бъдат обезпокоени.

На полето.
Няма нищо по-красиво от природата. Хем ще се разнообразите, а и тялото, и главата ви да се пречистят на свежия въздух. Небето е синьо и птиците пеят, та се късат… Не може да се издържи на повика на полето за един пикник, съпроводен с пикантни „гарнитури“. Все пак внимавайте с дребните полски животинки и насекоми! Мравки и бръмбари могат да направят интимния момент не чак толкова привлекателен…

На плажа.
Слънцето хвърля оранжеви завивки. Вълните ритмично заливат прохладния пясък. Лекият бриз гали кожата ви. Музикален фон са песните на чайките… Няма нищо по-романтично от този спектакъл. Но преди да започнете да се любите между две дюни, не забравяйте да извадите плажната хавлията, за да не дращи пясъкът задните ви части.

В офиса.
Близо един европеец на двама си признава, че е имал любовни изживявания с колега от офиса! Мястото на работа е и място за срещи. Това е нормален феномен, тъй като там се прекарва една трета от денонощието. Остава само да сте обкръжени от съблазнителни мъже, разбира се! Освен ако не работите в институт по козметика или женско издание…

В асансьора.
Шарлот Гинсбург среща Джони Деп в един асансьор… Сцената в „Те се ожениха и имаха много деца“ трае 4 минути. Желанието се покачва заедно с етажите (и нашето също…) Тогава защо да имате по-малко кураж и хъс от Шарлот? Е, вярно е, че в асансьора срещате по-често пъпчивия Пенчо, отколкото двойник на красивия Джони. Това не значи, че не си заслужава да опитате! Смята се, че усещането, което дава движещият се нагоре асансьор, удвоява удоволствието! И не забравяйте да натиснете копчето СТОП, в противен случай трябва да реагирате много бързо!

Има ли пилот в самолета?
За съжаление трябва да се справите без него, тъй като той е доста ангажиран. За да се издигнете на 7-то небе, няма по-удачно място от самолета. Тази фантазия, популяризирана от филма „Емануела“, има все повече почитатели. Сред тях е и английският актьор Рейф Файнс – спомняте си аферата му с австралийската стюардеса от авиокомпанията „Quantas“, която възбуди духовете. Един съвет: бъдете дискретни, тъй като персоналът е винаги нащрек!

В СПА-център.
Джакузи, сауна, интимни масажи. Моменти на пълно отпускане! Голото тяло, мокро от потта, се отдава и търси още удоволствие. Температурите се вдигат почти до 90 градуса, очите се обръщат от наслада. Все пак, за да не ви прилошее, не бързайте! Лека полека и с цялата душа!

intimno.info

1 коментар: