Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Кои мъже носят слипове?


Чрез изборът ни на бельо ние искаме както да покажем, така и да кажем нещо на своята половинка. То издава вашата сексуална нагласа и интимните настроения, които са ви обзели.

То всъщност може да се нарече, че е ключа към сексуалните възприятия и възможността на човек за романтични фантазии и пречупване на консерватизма в сексуалните отношения с представителите на другия пол.

В мъжете предпочитащи слипове не търсете романтика, защото просто няма да намерите. Техните сексуални фантазии са твърде ограничени. Те купуват цветя за подарък, защото така трябва, могат да ви заведат на хотел, защото са прочели някъде, че това е романтично, могат да ви обсипват със загриженост и безкрайни ласкателства, но… в крайна сметка в тяхно лице никога няма видите човека, които би ви завел до седмото небе и да остане там заедно с вас.


Мъжете носещи слипове са изключително уязвими. Те са лесно раздразнителни и често страдат от комплекси. Тяхното поведение се определя от силното влияние на семейството. Те в никакъв случай не могат да бъдат наречени инициатори, а по- скоро са добри изпълнители във всяко едно отношение. С тях живота ви ще бъде спокоен и безпроблемен. Те са изцяло отдадени на семейството си. Те са едва ли не идеалните съпрузи, защото никога няма да се изморят да ви обграждат с внимание и разбиране. Тяхната чувствителност и съпричастност към вашите радости и тревоги ги прави чудесни приятели и незаменими другари в живота.
Източник: shashavo.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар