Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Как да я забиеш в бар


Това е – нещата не са като в американските филми: тя те гледа мръснишки, ти си великият мачо, поглеждаш я, тя се подмокря и те влачи да ти духа в кенефа... Сори реалността е друга. Но все пак има начини да те забележи.

Облеклото

Натоканите момченца с кристалните обечки и вталените ластични ризки обикновено ги огрява...от други момченца. Не е нужно да си с гъзарски костюм или да се правиш на мачо с навити ръкави на ризата, но ако това е твоят стил – следвай го и не се колебай, като се опитваш да бъдеш нещо, което не си.

Компанията

Ако се появиш с класическата си коч компания, няма да те огрее с нормална мацка, сори. Има съвсееем мъничък шанс, но това е по-скоро снизхождение на яката пичка, която иска да те избави от потните ти викащи приятелчета, с които сте си иначе съвършена партия. В случай, че си решил да се накопаваш – ОК, ама ако отиваш на лов за свежа мадама – без цялата тарапана идиоти.

Небрежен

Не й се натискай като невидял. Изглеждай приятно разсеян, докато си говориш с приятел от компанията си. Усмихни й се, без да се провикваш през 3 маси „Небрежен съм!“ - пробвали сме го, не действа.

Реплика

Забрави за всички малоумни свалячески реплики, с които ти промиват главата американските филми, тъпите книги и men.bg! Пробвай с нещо естествено, което в главата ти не звучи суперолигофренско и несвойствено. Като „Здрасти, нещо против да се напивам до теб?“. (Възможността нещо да звучи добре в главата ти, но после да е отново трагично зле, съвсем не е за пренебрегване!)

Усмивка

Не тази за здрасти, а друга. Предполагаме, че си намерил как да я заговориш – ОК. Не бъди намусеният съсредоточен тип, който вманиачено се старае да я впечатли. Усмихвай се, без да се притесняваш, ама не пускай идиотската си нахилена физиономия в стил „наковах се, искам да я е*а, дано ми пусне!“.

Мълчание

Има го онзи момент – има визуален контакт, заговаряш я успешно, а после и двамата млъквате в тъпо неловко мълчание. Ти си мислиш „Уф, как се га да я нае*а...“, а тя: „Тоя идиот ще прави ли нещо сега или просто ще мълчи и ще ми досажда?!“. Хубаво е бавно и внимателно да я накараш да се почувства комфортно в присъствието ти, без да си излишно фамилиарен или нахален.

Алкохол

Това може да е най-добрият ти приятел, но и най-гадното нещо в неуспешния ти опит. Не искаш да е очевидно как се опитваш да я напиеш, тя да те сметне за простак и да избяга, нали? Бъди търпелив и внимателен, като й поръчваш почти на бъзик, а не настойчиво. Ти също пий с мярка, защото после няма да е добре тя най-накрая да се излъже да ти пусне, а ти да не можеш да уголемиш малкия Джон, нали?

Място

Това винаги се измисля в последния момент, ама един наш авер, който има доста опит, казва, че винаги има 1-2 алтернативи. Трябва да си приготвил удобно, близко, чисто местенце, където да я заведеш за финала на вечерта. Хубаво е там да имаш я вино, а някое женско питие. Ще е добре от съседната стая съквартирантът ти да не крещи „Момчиии, ибьеш ли, уа?!“.

Дреболии

Трябва да си приготвил: документи; пари за алкохол, такси и непредвидени разходи; запалка (дори да не пушиш); името на още някой клуб/бар, който знаеш, че работи до сутринта (може да се наложи да я заведеш на друго място, преди да идете у вас); дъвки (не е гот да й вониш на джибри); мокри и сухи кърпички (не е педалско, а все някой – ти или тя – ще се полее с алкохол за цяла вечер) и подобни дреболии.

Няма коментари:

Публикуване на коментар