Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Как да запушиш устата на жена!


Дефинитивно е трудна една такава мисия, но в никакъв случай не е невъзможна. Ето няколко идеи как да накараш една жена да млъкне:

С шоколад

Ако има нещо, което жената обича повече от секса, това е шоколадът – откриха го наскоро британските учени. Затова като тръгне да крещи, мрънка, хленчи или приказва до безпаметност, просто й набутай парче млечен шоколад в устата и наблюдавай как ендорфина, произвеждан от хипофизата й върши чудеса.



С дистанционното

Всички знаем за неподозираните заложби, които всяка една жена има по отношение на своя глас и висините, които може да достигне с него. Това, което тя не знае, че дистанционното и музикалния канал на телевизора могат да подобрят нейния децибелен рекорд.

С пенис

Две мнения няма! Пенисът си остава най-мощната запушалка на всяка дамска уста. За целта просто трябва да го измиеш на чешмата в банята, да го докараш до състоянието, по-известно като „полудърво“ и да го приближиш на 10 см. до устата й, за да й замирише, както се казва, на хубаво и да млъкне най-накрая.

С мощен вик

Жените имат навика да си въобразяват най-безцеремнно, че могат да си крещят колкото си искат и това ще бъде изтърпяно от нас и дори ще остане безнаказано. Следващият път, когато започне да вие като разгонена вълчица просто извади от дълбините най-добрият тон, на който си способен и му дай воля!



С език

Лежите си на дивана, си гледате най-благодатно телевизия и тя изведнъж се сеща, че трябва да ти припомни как си погледнал оная евтина курва преди седмица в магазина и как била облечена тя, пък как онази те е погледнала, пък как си се усмихнал ти. Затвори й устата с целувка. Ефектът е незабавен!

С колбас

Пушените малотрайни колбаси са идеални за запушване на бездънна женска уста. Просто с отрепетирано движение хващаш една наденица (може и македонска), предварително забелена и я забучваш в нищо неподозиращите й устенца със скоростта на светлината.



men.bg

3 коментара: