Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Месалина задоволила 50 мъже за една нощ..


В историята на Древния Рим императрица Валерия Месалина е известна като една от най-разгулните, властолюбиви и жестоки аристократи. Сред многобройните й любовници са актьори и сенатори.
идва 18-годишна, Месалина става третата съпруга на 30 години по-възрастния от нея Клавдий. При това те са и близки роднини – бабата на Месалина (Антония Старша) и майката на Клавдий (Антония Младша) са сестри. Месалина ражда на Клавдий син -Тиберий Клавдий Цезар, и дъщеря – Клавдия Октавия. която по-късно става първата съпруга на бъдещия император Перон.
Когато неуравновесеният Калигула е убит на 24 януари – 41 г. от н.с. Преторианската гвардия обявява за император Клавдий и така Месалина става императрица. Възползвайки се от властта, за да премахва враговете си, тя си служи с клевети и интриги, вследствие на които хора от обкръжението й биват екзекутирани. Една от първите й жертви е Юлия Ливила, сестра на Калигула.
Многобройните сексафери на Месалина остават без последствия или защото умело ги е прикривала, или пък защото Клавдий си е затварял очите.
Елин лен обаче, когато императорът е извън града, на Месалина й хрумва да си устрои състезание със своя колежка порочница, коя те осъществи полов контакт с най-много мъже за една нощ. Победителка става Месалина. задоволявайки без проблем 50 мъже. С този си „подвиг“ тя дава на науката и историята алтернативното название на нимфоманията – месалинов комплекс.
През октомври 48 г., докато Клавдий е в Остия, Месалина се омъжва за един от любовниците си, кандидат-консула Гай Силий. Верните на императора слуги му докладват и въпреки колебанията му го убеждават ла убият Месалина. Заговорът е приведен незабавно в действие. /intimno.info

Няма коментари:

Публикуване на коментар