Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Любимият ти летен алкохол


Не може да не поркаш през лятото само 'щото е топло! И ето – ние те попитахме с какво именно се наливаш, а ти се излъга и си призна!

Повече от половината гласували, цели 58.05%, са избрали нейно величество бирата! Каса-две на ден винаги идват идеално, когато температурата е над 30 градуса, а за зимата си има тъмно пиво. Поркай наволя!

Без да ни ментят 8.71% са избрали зеления алкохол – ментата! Малко женско питие, ама като вкараш и мастика с нея, става чук!

Водка със сок, студен чай, к'вото дойде – това е изборът на 8.12%. То това може да се пие винаги, независимо от температурата, ама няма лошо. Универсален избор!

Дойдохме си на думата! Нашата любима ракия е любимият летен алкохол на 7.53%, нищо че уж загрявала, не била подходяща за жегите и т.н. Помни: ракията е вечна и става винаги!

Изтънчено решение – джин с тоник – са взели 7.24% от гласувалите. Неусетното зверско напиване, което помним за първия си опит с джинчето, винаги ни кара да внимаваме (имай предвид – дори ние!). Така че – на твоя отговорност!

Също стилно решение и пак малко женско – Breezer. Това искат 3.99%, а ние си мислим как можем да добавим в бутилката от тайното патронче водка и топлият ден да стане толкова як, че дори да успееш да боднеш нещо!

Няк'во женско коктейлче, не ми дреме...“ - това не е много мъжкарски отговор, ама няма ние да му мислим, а тия 3.40%, които са си признали. Има 2 варианта: или са част от малкото, но верни читателки на men.bg, или вече са толкова наковани, че не им дреме какво поркат!

Мастиката вече я споменахме като приятелка на ментата, но и самостоятелното й пиене си остава класика. Най-вече за 2.95% от гласувалите. Което си е идеално за горещ лепкав летен ден!

Няма коментари:

Публикуване на коментар