Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Сексът си има цвят


Любимият цвят е пряко свързан с човешката психика, а неговото влияние е толкова голямо, че можем спокойно да кажем, че цветовете говорят за предпочитанията и уменията, които имаме в леглото.

Онези, които често запалват любовния огън без да могат да го загасят са привърженици на червеното. Те са страстни, но често стават и сексуално агресивни.

Любителите на жълтото приемат всички желания на своя партньор.

От друга страна хората, обичащи розовото, уважават не толкова секса, колкото съблазняването. Жените обикновено дразнят мъжете и имат добра репутация на истински "дяволи". Такива дами обичат да получават удоволствие, но не и да дават.

Що се отнася до мъжете, които обичат розовото, те често си определят по три срещи за една нощ и не се появяват на нито една.

За онези, които харесват черното, няма нищо по-добро от един нестандартен секс. Те не обичат скуката и рутината и предпочитат забавните еротични игри.

Оранжевото означава въображение в леглото.

За любителите на кафявото, чувствеността е тяхното второ аз.

Сивото пък е синоним на нерешителност - те са плахи и всяват напрежение в леглото. Любителите на синьото са нежни и чувствителни.

За хората, обичащи бялото, сексът без любов не е възможен. Обикновено жените са твърде придирчиви и претенциозни. /БГНЕС

Няма коментари:

Публикуване на коментар