Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Какво му трябва на мъжа през лятото?..


Има само няколко неща, без които лятото на един мъж не би било пълноценно. Ето кои са те според нас:

Бира

Сигурно се повтаряме, сигурно се попетваме, но ледено студеното пиво е толкова важно за един мъж (особено през лятото!), колкото за жените е шопингът, бебетата и клюкарстването, взети заедно.

Въдица

Идва един момент, когато ни стяга шапката и мечтаем да избягаме със скоростта на светлината от всякакви мензиси, нови обувки, молове, сърдити физиономии и безпочвени скандали като си грабнем въдичката и прекараме уикенда сред тишина и мълчание (ех, жените да говореха колкото рибите!).

Футбол

Светът вече не е футбол, но съвсем до скоро беше и най-голямата си победа над жените реализирахме, когато ги убеждавахме да гледат вечер мачовете в тях. Независимо, че са гледали само Роналдо и Меси в задните части, за нас това си беше триумф!

Свирка

Мъжете я ценят високо (свирката) по милион причини, на които сме посветили не един материал, но най-вече защото по време на опитите й за звукоизвличане от вълшебната флейта тя мълчи и прави най-доброто с устата си, на което е способна!

Кола

Колата, както казват, е втората жена, а за някои сме сигурни, че дори е първата. Писнало ти е жегата, прахоляка, изпразнения като ташаци на порноактьор град – палиш бричката и кеф ти планина, кеф ти море, басейн, езеро, река, поток, ручей, блато...

Храна

Всички знаят, че любовта на мъжа минава през стомаха и че не можем да мислим за нищо друго (дори ставаме супер раздразнителни), когато сме гладни! Това го казваме с леко намигване към бутиковата женска аудитория, която хвърля по едно око на сайта ни.

Авери

Накъде без тях? Гаджето те зарязва, майка ти те дразни, някой нагло сваля твоята, свършил си кинтите, шефът ти е ръб, нямаш компания за бирата, трябва ти алиби за пред момата, играе ти се белот, гледа ти се мач на спокойствие – за всичко това насреща са коравите копелета – другарите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар