Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Страната с най-малко лесбийки

sexБритански социолози отделиха девет години на мащабно изследване на сексуалните предпочитания на гражданите на Великобритания, Холандия, САЩ, Франция, Канада, Индия, Германия, Малайзия и Швеция. Проучването е посветено на всички въпроси за личния живот, свързани с брака. Ето какви резултати показа то:

Брак

Индийките сключват брак най-рано - средно на около 20 г. Най-късно се женят жените в Германия- след 30 г.

Първият полов контакт

Германците започват полов живот около 15-16 години, което ги поставя на челно място в класацията. За разлика от тях индийците познават радостта от секса около 18-20 г. най-чество в законен брак.

Нетрадиционна ориентация

Най-много хора с нетрадиционна сексуална ориентация има във Франция и САЩ. 4,9% от мъжете- французи признават, че са имали или имат хомосексуална връзка. При жените водят САЩ с 3.9% жени, определящи се като лесбийки.

Най-много хетеросексуални има в Швеция и Холандия.

Садомазохизъм

Що се касае до другите нетрадиционни видове секс, най-популярен е садомазохизмът. 38% от британците харесват такъв секс, което ги изпраща начело на класацията. Най-неприемлив е той в Индия и Малайзия.

Развод

Най-много се женят британците. На 1000 души там се падат 10.6 брака, а в дъното на класацията е Малайзия с 3.1 брака на 1000 души. Най-много разводи има в САЩ- 4.6% от американците се развеждат.

Най-ревностно пазят брака си холандците и французите.

Проституция и изневери

Най-верни съпрузи са канадците, а най-склонни към изневери- американците.

Най-много проститутки има в Индия (над 2 млн.), а САЩ те са истински дефицит- 0.5 млн.

Най-невнимателни са шведите. 57% са правили секс с непознат партньор без предпазни средства.

Порно

Най-големи любители на порното са американците и канадците- над 50% следят продукцията. Най-слабо се увеличат по него германците (21%)

Няма коментари:

Публикуване на коментар