Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Сутрешният секс е по-добър от вечерния

obwd2По някаква причина за традиционно време за секс се приема вечерта, но според нови проучвания сутрешният секс е по добър от нощния. Повечето от нас използват нощта единствено за сън. Вечер се завиваме през глава с единствено желание да заспим. Там идва и нашата голяма грешка.

Ако се отнасяме към секса като към задължение, което трябва да изпълним, той се превръща по-скоро в скучен и уморителен, отколкото в приятен. Когато получите необходимата доза сън любовните занимания стават съвсем друго нещо.

Експертите препоръчват да се събуждате малко преди алармата на будилника, пълен с енергия и жизненост и с неистов апетити към човека до вас.

Неочакваният сутрешен секс дава наслада и гарантира добро настроение през целия ден. Освен това ранните занимания под чаршафите ви правят по-красиви, даряват ви с мистериозен поглед, бляскави очи и блажена усмивка на лицето.

Добрият сутрешен секс може да замести дори силното кафе или друг стимулант. Единственият недостатък е, че ако се "захласнете" в любовната игра, рискувате да останете без закуска. Може би това е един малък риск, който си струва, тъй като винаги може да хапнете на крак преди да отидете в офиса, съветва БГНЕС.

Няма коментари:

Публикуване на коментар