Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

За колко време свършваш?

sexy-black-lingerie-wallpapers_9212_1680x1050Мит ли е, че българският мъж клати с часове като расов жребец? Предлагаме просто да прочетеш резултатите от анкетата на Men.bg:


Още преди да съм го вдигнал

4 процента от изповедниците на страниците на Мен.бг не се свенят да признаят, че изпразват пищова, още преди да го заредят, да го вдигнат, да го насочат към жертвата и съответно да произведат изстрел.

Някъде около час

8,3 на сто от мъжете, които четат редовно сайтчето ни споделят, че средната продължителност на сексуалните им възможности се равнява на един астрономически час.

Мога да клатя часове наред

Само един процент повече от тези, които лашкат мадамите средно за час са онези господа, които нескромно изтъкват факта, че притежават неограничен капацитет на полезно сексуално действие.

Като зайците, за 2 минути

Фаталните 13 процента отиват при пичОвете, при които времетраенето на възвратно-постъпателната дейност, извършвана от тях върху голо женско тяло бива осъществявана в рамките на 120 секунди. Тъжно.

Лашкам средно по половин час

Всеки четвърти български гражданин от мъжки пол е категоричен, че успява да задържи изправен и неизпразнен пълнителя приблизително половин час, което си е една много добра статистика, бай дъ уей.

10-15 минути

40!!! Точно това е процентът на българските ни събратя, които нееднозначно и категорично заявяват, че клатят не по-малко от 10 и не повече от 15 минути. Имало значи резон в любимата на поколения манекенки „11 минути“ на Коелю.

Няма коментари:

Публикуване на коментар