Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Най-странните секс закони по света

masturbateВидяхме колко малоумни могат да бъдат секс законите в някои щати на САЩ. Виж сега и някои от най-ненормалните секс закони по света:

Във Великобритания забранен е секс на мотоциклет.

В Хонг Конг жената може да убие неверния си съпруг, но само с голи ръце. За сметка на това обаче любовницата му може да бъде убита по всякакъв начин.

На мъжете в Ливан е позволено да правят секс със животни, ако животното е от женски пол. Секс с мъжки животни се наказва със смърт.

В Ливърпул, Англия са легално разрешени голите продавачки.

В Индонезия наказанието за мастурбация е обезглавяване.

На остров Гуам има мъжка професия „обезчестител“. Мъжете обикалят селата и лишават момичета от девствеността им. Това се прави, тъй като според законите в Гуам девствениците нямат право да се омъжват.

В Дубай сексът на плажа се наказва със затвор.

В страните от Близкия Изток е забранено да се убива овцата, с която деецът е имал сексуален контакт. Да се изяде такава овца се счита за „харам“ – смъртен грях . Този, който направи това, никога няма да се окаже в рая в компанията на седемдесет девственици.

В Бахрейн мъжът гинеколог може да преглежда пациентката си, само ако разглежда гениталиите й в огледало.

В Колумбия жените могат да правят секс само с мъжете си. Майката на булката играе ролята на очевидец и е длъжна да присъства в спалнята на младоженците по време на първата брачна нощ.

В Боливия ще те арестуват, ако обладаваш едновременно майка и дъщеря.

В Краков, Полша, не само е незаконно да се прави секс с животни, а и извършителите се застрелват в главата.

В Китай на жените е забранено да се разхождат голи из хотелските си стаи – те могат да бъдат голи само в банята./utre.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар