Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Голата Адриана Лима

00244877Един от "ангелите" на Victoria's Secret - бразилският супермодел Адриана Лима, украси корицата на юлския брой на испанското списание V.

По идея на фотографа Марио Соренти съпругата на баскетболиста на Реал Марко Ярич е позирала пред обектива му гола до кръста, по копринени чорапи с жартиери и разкопчана жилетка на Dior.

В интервю пред изданието горещата бразилка признава, че за нея понятието "сексапил" означава преди всичко да се чувстваш добре в собствената си кожа и да вярваш в себе си. Тя споделя, че се е усетила по този начин след раждането на дъщеричката й Валентина. Това стана през ноември миналата година, а преди броени дни 29-годишната Адриана Лима попадна в класацията на знаменитостите с най-красива фигура според списание People. А на въпрос кое е най-секси нещото в гардероба й и кога го носи, тя отговаря: "бельо - сутрин, обед и вечер."

Адриана Лима е един от най-желаните модели в света. За 2009 година нейният доход възлиза на 7 милиона долара. Тя е известна с романа си с певеца Лени Кравиц, с който се раздели през 2003 година. Адриана се е срещала също така със суперзвездата на американския футбол Дерек Джетър и принц Венцеслаус от Лихтенщайн.


Няма коментари:

Публикуване на коментар