Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Какво да не правиш по време на сви*ка


Свирката си е дар от природата и човек не бива да омаловажава нито нея, нито девойката, която му я подарява. По този повод се сетихме някои гадни неща, които е желателно да избягваш, докато биваш орално обслужван:

Не й свършвай в устата без разрешение

Унизително е за една мома да поеме семето в устата си, ако преди това не си е дала съгласието за това. Едно „свършвам“ малко преди финала ще даде знак на свирчолината да си махне устенцата от члена ти в точния момент.

Не гледай телевизия!

Най-тъпото нещо, което можеш да правиш докато получаваш дозата си френски ласки е да зяпаш „От местопрестъплението“ или „Dr. House”. Виж, футбол само можеш да си позволиш и то с крайчеца на едното око, абсолютно незабелязано.

Не й тикай главата с ръце

Да, правят го онези с големите п*шки по порно филмите и там на пачите това им доставя удоволствие (заради баланса по банковите им сметки след това), но тъй като твоята няма да види и лев за свирката, махни ръцете си от главата й по най-бързия начин!

Не я чу*ай в устата!

Колкото и хората да твърдят, че свирката е вид секс, тя все пак си остава активен акт от страна на каката, а не от твоя, така че не си позволявай своеволието да го пъхаш и вадиш както отдолу! Не забравяй, че твоят пенис е в устата й, а там има зъби, затова я остави просто да си свърши работата!



Не свършвай там!

Къде е това там, ще попиташ ти и ние ще ти отговорим! Косата и очите й! Това са най-омразните за нея места, където може да попадне семката ти. Как ще стане? Ако се наканиш да и свършваш върху лицето, пак без предупреждение!

Не й давай да гълта, ако...

По принцип най-хубавият край на една свирка е, когато госпожицата реши да ти изпие и соса. В случай обаче, че си пушил много преди това, ял си чесън, лук, червено месо или си пил кафе, не й давай да гълта, защото повече няма да повтори. Нито на теб, нито на когото и да било!

men.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар