Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

12 г. затвор за майка убийца


Мариета затри 2 бебета, остави новородено да умре след 6 часа агония


ПЕРНИК. 12 години ще лежи зад решетките жена, убила новороденото си бебе. Съдът в Перник прати вчера 35-годишната Мариета Маринова в затвора в Сливен при строг режим.
Въпросната Мариета родила момиченце на 9 септември 2008 година в барака в дома си в радомирския квартал "Върба". Вместо да повие пеленачето, тя го захвърлила в найлонов чувал в мазето на къщата. Оставила го без храна, без завивка и без да превърже пъпната му връв. Мъничето е умирало в тежка агония около шест часа, твърдят съдебните медици.
Нечовешката драма се разиграла пред 18-годишната щерка на Мариета - Драгана. Пак пред очите на Драгана през 2007 г. майката убила и друго свое бебе. За това престъпление обаче получила само пробация.
Мариета е българка и няма психични отклонения, установиха експерти от столичната клиника "Свети Наум". В съдебната зала тя не могла да даде обяснение за действията си. Казала само: "Така реших", и млъкнала.

В момента още е на свобода с мярка за неотклонение подписка. Така ще е поне още месец, докато адвокатът й обжалва присъдата пред Софийския апелативен съд. Подробности за този и много други подобни случаи очаквайте в новата книга на Мартин Карбовски - "Ловът на педофила. Българският апокалипсис", която можете да получите днес само със "Стандарт".
Анна ГЕОРГИЕВА

Няма коментари:

Публикуване на коментар