Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Инджи омагьоса Слави

Инджи от сериала "Перла" тутакси забрави Мехмед, виждайки Слави Трифонов, кълнат се от шоуто. Турската актриса Сонгюл Йоден промълвила развълнувано след гостуването си в предаването, което се излъчи снощи: "Възхитителен е".

"Това за Трифонов", чудят се от екипа. На шега, на майтап, но двамата наистина останали очаровани един от друг. Гологлавият водещ изглеждал направо омагьосан от излъчването и поведението на Инджи, свидетелстват присъствали на срещата им. "Много е готина. Страшно е слънчева и естествена", споделил Слави с някои от хората си. В шоуто той предложи на комшийската звезда да снимат заедно сериал, подобен на "Перла". "Всичко беше подготвено от сценаристите като закачка, но знае ли човек. Като нищо може да му хрумне да я покани за някое сериозно предприятие, а после…", коментират телевизионери.

Двамата се видели малко преди началото на Dancing stars-2 и взаимно си разменили горещи благодарности. За разочарование на Слави Инджи била смъртно уморена, защото преди да дойде у нас, попътувала доста. Освен това трябвало да излети много рано на другата сутрин.. Така отпаднала идеята за вечеря на свещи в луксозен ресторант, откъдето да наблюдават нощна София. Тя вечеряла в стаята си.

"Сюнгюл Йоден от сериала "Перла", който разби рейтингите, е била настанена в президентския апартамент на хотел "Кемпински-Зографски" В същия хотел апартамент през няколко етажа има и Слави Трифонов, който е нейн домакин. Личната охрана на шоумена е вардела и Инджи. Тя е съпровождана навсякъде от бавареца на Слави с номер 78 78", пише сайтът http://www.vip-bg.info/

"Нямам гадже. Мъжът, в когото ще се влюбя, трябва да е много добър в това, което прави. Няма значение какво точно работи", призна Инджи. Интересно съвпадение е, че това са абсолютно същите думи, с които обикновено Слави дава акъл на момите какъв мъж да си хванат. И има предвид себе си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар