Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Румънки полудяха по Орлин Павлов..


Румънки се наредиха на опашка за автографи пред Орлин Павлов в Брашов. Нашето момче обра овациите на финала на международния фестивал "Златният елен" не само със стилното си изпълнение на хит от репертоара на популярната група "Дирекция 5".
Орльо демонстрира таланта си на превъзходен танцьор, с което плени публиката и предизвика изключителен интерес не само сред медиите в северната ни съседка, но и сред дамите в публиката. Между познавачите, които го оцениха високо, бяха Тициано Феро и виртуозният китарист Стив Вай. Лично го поздравиха румънските поп звезди Нико, Паула Селинг и младата Джасмин. Орлин получи предложения за няколко международни проекта. Изпълнители, мениджъри и продуценти го определяха като един от основните претенденти за Гран при на форума, в който участваха 27 певци и групи от 18 страни.
Фестивалът е не по-малко престижен от "Евровизия", някога беше конкурент на "Златният Орфей". Хулио Иглесиас и Кристина Агилера са участвали в конкурса в началото на кариерата си. Гост-звезди през годините са Джеймс Браун, Кени Роджърс, Пaтрисия Каас, Далида, Кайли Миноуг, Даяна Рос, Шерил Кроу, INXS, "Скорпиънс", Рики Мартин.

Няма коментари:

Публикуване на коментар