Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Дейвид Бекъм и Черил Коул: пример за британчетата..


Футболистът Дейвид Бекъм и певицата Черил Коул могат да служат за пример на младите британци, сочат резултатите от анкета, цитирани от Франс прес, предаде БТА.

Персонажът Хоумър Симпсън от анимацията "Семейство Симпсън" пък е смятан за възможно най-лошия пример за децата, показва още анкетата, извършена по поръчка на организация за защита на децата.

55 на сто от интервюираните смятат, че бившият капитан на английския национален отбор по футбол Дейвид Бекъм е добър или много добър пример за децата.

18 на сто обаче не се изказват толкова ласкаво и са на мнение, че с поведението си той всъщност дава по-скоро лош пример.

Черил Коул - певицата от групата "Girls Aloud" и съпруга на футболиста Ашли Коул, е получила одобрението на 40 на сто от анкетираните.

Колкото до политиците, лидерът на консерваторите Дейвид Камерън, който според изследвания на общественото мнение е сочен като бъдещ премиер, е смятан за добър пример от 34 на сто от анкетираните, като е изпреварил сегашния министър-председател Гордън Браун - 20 на сто.

Според две трети от анкетираните малките британчета нямат пример за подражание в живота.

28 на сто заявяват, че на младини са имали за пример баща си, но едва 14 на сто са на мнение, че днешните деца трябва да вземат за пример бащите си.

32 на сто пък отбелязват, че в детството си са имали за пример майка си, но едва 30 на сто смятат, че и днешните деца могат да вземат майка си за пример.

Анкетата е обхванала 2006 души.
БТА

Няма коментари:

Публикуване на коментар