Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Сашка съди Нешка..

Снимка Нова тв

Според запознати с темперамента на Сашка Васева заплахите й за съд към Нешка Робева ще останат в сферата на добрите намерения.

"Не е достойно за личност като Нешка Робева да проявява толкова ниски страсти като лична злоба. Тя към всички я проявява, но прекалено голямата й злоба към мен пък вече няма основание. Не съм професионална танцьорка, нито нейно момиче, за да има такива изисквания", коментира "драмата" си с желязната лейди в журито на VIP Dance Сашка Васева.

Пред "Монитор" тя не уточни, дали ще отнесе коментара за аржентинското им танго с Мон Дьо в съда, но ни увери, че в петък (б.р. - утре, по време на втория лайв)

ще има нов развой на събитията.

Стартът на танцувалното шоу по Нова беше маркиран от "скандал" между Робева и дупнишката Мадона. Едната отсече, че е провалила отбора си, а другата наруши сценарното спокойствие минути по-късно с изявлението, че го приема за лична обида и ще я подведе под отговорност.

„Все някой трябва да я постави на мястото й. Тя грубо обижда, затова ще я съдя. Всички знаем, че мрази фолка. Достатъчно коментира всички с грозните си слова", закани се в ефир блондинката и напук на "по-специалното" отношение към нея потвърди, че няма да се откаже от състезанието и ще танцува бродуей. Робева не свали снизходителната усмивка от лицето си, докато певицата изхълцваше емоционалния си монолог. Коментарът й се сведе до цитат на Паскал - "Истината е добра за този, на когото я казват, и лоша за този, който я казва".

"Няма смисъл да търсите Сашка,

тя вече е забравила за случката.

Ще осъди Нешка Робева толкова, колкото преди време осъди Нана от Deja vu (б.а. - водещата на вече несъществуващото светско предаване по Fox Life) и Тони Стефанов (б.а. - музикален журналист от седмичен вестник)", коментираха иронично приближени до водещите на VIP Dance Иван и Андрей.

В действителност трите отбора с най-нисък резултат в класирането включваха представители на фолкбранша - Райна ("Пайнер мюзик") и Крум ("Ара мюзик") се наредиха предпоследни. Никой от тях обаче не се почувства половин човек от коментарите на журито.

"Уважавам професионализма на Нешка Робева и не смятам, че вкусът й към музиката ще повлияе на обективността в оценките й. Сашка беше превъзбудена. Уважавам я, защото си казва нещата директно, не е подмолна и злобна. Всички участници в шоуто я познаваме като доста добър човек и не смятам, че ще тръгне да съди който и да било", сподели пред "Монитор" пилето от Сандански.

"Първите винаги са ощетени. Нали след нашето представяне трябва да има надграждане, останалите да не губят мотивация.

Ако разглеждам танца ни индивидуално, то оценката на журито беше реална, но ако тръгна да правя съпоставка с другите, няма как да не си мисля, че сме малко прецакани.

Имаше доста по-леки изпълнения от нашето, но оценката ме мотивира допълнително, не ме отчайва."

Крум, който в последните месеци направи плавен преход от поп към ориенталските ритми в репертоара си, е на същото мнение:

"Получихме ниски оценки, но изобщо не успях да се изнервя. Напротив, с Елица танцувахме зад кулисите, докато другите след нас излизаха на сцената. На сутринта разгледах форумите и видях, че публиката много ни е харесала - нас с Ели и Райна също. Колкото до Сашка - сама си каза, че има проблем с танците, но това не означава, че трябва да бъде обиждана. Друг е въпросът защо тогава участва в предаване с такъв формат. Но не толерирам грубото отношение."

Утре вечер шест от отборите ще показват умения по самба, а останалите ще танцуват Бродуей. Четирите отбора с най-нисък резултат ще отидат на елиминации идния петък, като удостоеният с най-нисък зрителски вот ще напусне надпреварата завинаги.

monitor.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар