Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

5 начина да провалиш сигурен секс..


Унгарски вестник публикува пет сигурни начина да бъде провален един вече уговорен секс. “Мъжете не бива да се самозабравят, ако усетят, че акциите им са се продали успешно и дамата е склонна да ги последва в леглото”, пише авторитетното издание. Ето и петте основни грешки, които провалят нещата в последния момент.

1. Хвалбите по повод размера.

Жените никак не обичат да слушат колко точно ви е голяма оная работа и как предишните ви гаджета са ви хвалили пред целия свят. Оставете бъдещата ви партньорка сама да прецени качеството на мъжеството ви, защото в противен случай рискувате да си легнете сам.

2. Алкохолът.
На всички е ясно, че именно алкохолът най-често проваля плановете за постигане на полови рекорди. Внимавайте с пиенето и следете вашата дама също да не се натряска, защото това отново може да ви провали вечерта.

3. Спомени от старите ленти

Почнете ли да говорите за най-голямата си провалена любов със сигурност можете да си навлечете сериозни неприятности. Оставете тъжните разговори за друг път и се насочете към по-лекички теми за времето, киното и новите заглавия на книжния пазар.

4. Футболът

Сами преценете дали да изберете красивото женско тяло или да си включите телевизора, за да гледате мача на Бербо. И в двата случая печелите.

5.Преяждането
Пийнахте добре, хапнахте още по-добре и хайде в леглото. Дали обаче сте готови за сексуални подвизи. Май в коремът ви се надига голяма бомба и ще трябва да прекарате остатъка от вечерта в тоалетната със светско списание в ръце.

Няма коментари:

Публикуване на коментар