Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Джони Деп се отказва от "Карибски пирати 4"?..


Съобщението, че Дик Кук внезапно е подал оставка от поста президент на компанията "Уолт Дисни студиос", е накарало легендарния Джони Деп да се замисли дали да участва в "Карибски пирати 4", предаде агенция Фокус.

Това признава самата звезда интервю за в. "Лос Анджелис таймс". "Той бе истински джентълмен - казва Деп. - Позвъни и ми каза: "Искам да го научиш лично от мен, а не от някой друг. Днес е последният ми ден. Не ми каза какви са причините."

Според WorstPreviews, актьорът е подчертал още, че е попарен ентусиазмът му да изиграе ролята на Джак Спароу в поредното продължение на "Карибски пирати". "Дадох съгласието си на Дик за участие в проекта още преди да започне работата над сценария, тогава още нямаше нищо. Всичко се роди именно в неговия офис" - казва Деп.

Да припомним, че за оставката на Дик Кук се заговори още вечерта на 18 септември. Причината за напускането му след 38 години в компанията не бе съобщена. Източници от "Уолт Дисни студиос" обаче твърдят, че собствениците на компанията са били недоволни от финансовите резултати от дейността, ръководена от Кук.

Няма коментари:

Публикуване на коментар